Sălaj: Se caută îngrijitori curățenie și un mediator școlar

0

În această perioadă sunt puține posturi vacantate în instituțiile sălăjene. Agenția Națională a Funcționarilor Publici a aprobat organizarea concursurilor pentru trei posturi de îngrijitor curățenie la unități de învățământ din Zalău, dar și pentru un post de mediator școlar la școala din Pustă.

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Zalău organizează concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor curățenie. Pentru înscrierea la concurs, candidații trebuie să aibă absolvite studiile medii și nu este necesară vechimea în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere se depun la sediul unității de învățământ, iar concursul va consta în două probe. O probă practică stabilită să aibă loc în data de 4 ianuarie, la ora 9.00, și un interviu, în aceeași zi, de la ora 12.00.

Și Școala Gimnazială ”Corneliu Coposu” din Zalău caută doi îngrijitori curățenie. Unitatea de învățământ cere studii medii, curs de igienă și nu este necesară vechime în specialitatea studiilor. Cele două probe ale concursului – proba practică și interviul – vor avea loc în data de 30 de decembrie, de la ora 9.00, respectiv ora 12.00.

Un alt post vacant pentru care se organizează concurs în această perioadă este cel de mediator școlar la Școala Gimnazială nr. 1 Pustă. Postul este vacantat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj, iar condițiile specifice care trebuie îndeplinite sunt – absolvirea cu diplomă de licență a specializării Asistență socială sau absolvirea Liceului Pedagogic – specializarea mediator școlar. Candidatul trebuie să facă parte din comunitate, să cunoască limba și cultura comunității locale pentru care sunt necesare serviciile de mediere școlară. Nu este necesară vechimea în specialitatea studiilor. Concursul va avea două probe, care vor fi organizate în data de 5 ianuarie, de la ora 9.00 – proba scrisă, iar de la ora 12.00 – interviul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut