Sălaj: S-au afișat notele la concursul pentru posturile de directori de școală

Inspectoratul Școlar Județean a afișat, joi, 8 septembrie, la doar câteva ore după susținerea probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante de directori și directori adjuncți în unitățile de învățământ sălăjene, notele obținute de candidați. Vă reamintim că, pe cele 18 posturi disponibile, au fost numai 8 candidați.

La examenul de joi dimineața, unul dintre ei a fost absent, astfel că doar 7 au susținut proba scrisă.

Potrivit calendarului stabilit, eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, joi (8 septembrie), în intervalul 12.00 – 16.00 și vineri (9 septembrie), în intervalul 9.00 – 14.00. Acestea vor fi soluționate în 12 și 13 septembrie, urmând ca rezultatele finale la proba scrisă să fie afișate în 13 septembrie.

Înregistrarea opţiunilor candidaţilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, depunerea documentelor pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare are loc în intervalul 14-18 septembrie.

În 19 și 20 septembrie se constituie comisiile pentru proba de interviu, care se va desfășura între 22 și 29 septembrie.

Din 23 până în 30 septembrie se depun și se soluționează contestațiile, urmând ca în 30 septembrie să fie afișate și rezultatele finale ale concursului.

În 3 octombrie, candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii ori unităţi de învăţământ trebuie să își exprime opțiunile, iar în 4 octombrie vor fi validate rezultatele finale. Deciziile de numire în funcție se vor emite în data de 5 octombrie.


În județ se caută 13 directori și 5 directori adjuncți. Cele mai multe posturi sunt în mediul rural. Aeasta este cea de-a treia încercare în vederea ocupării prin concurs a funcțiilor vacante de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ sălăjene, ocupate în prezent interimar, după cele două etape organizate în toamna anului trecut și în primăvara acestui an.

Este nevoie de directori la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Aluniș, Școala Gimnazială „Báthory István” Șimleu Silvaniei, Școala Gimnazială „Gyulaffy László” Cehu Silvaniei, Școala Gimnazială Nr.1 Almașu, Școala Gimnazială Nr.1 Băbeni, Școala Gimnazială Nr.1 Chieșd, Școala Gimnazială Nr.1 Cuzăplac, Școala Gimnazială Nr.1 Dragu, Școala Gimnazială Nr.1 Lozna, Școala Gimnazială Nr.1 Pusta, Școala Gimnazială Nr.1 Șimișna, Școala Gimnazială Nr.1 Zalha, Școala Gimnazială „Gheorghe Munteanu” Poiana Blenchii. Funcțiile vacante de director adjunct sunt la Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” Ileanda, Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău, Liceul Tehnologic Nr.1 Sărmășag, Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău și Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Jibou.

About Author

One Reply to “Sălaj: S-au afișat notele la concursul pentru posturile de directori de școală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *