Sălaj: Recrutare de amploare la Spitalul Județean. Se caută peste 20 de medici

0
3852

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău scoate la concurs 22 de posturi de medici primari și specialiști pentru 12 dintre secțiile unității.

Cele mai multe dintre posturile vacante sunt la UPU-SMURD, dar este nevoie de medici și pe alte secții importante din cadrul unității spitalicești.

Conform anunțului, înscrierile pentru concurs se pot face în termen de 15 zile, din data de 25 ianuarie 2022 până la data de 8 februarie, la sediul SJU Zalău.

Echipa managerială a celei mai importante unități sanitare cu paturi din Sălaj vrea să îmbogățească echipa medicală cu un medic specialist pediatru pentru Secția Pediatrie; cu un medic primar neurolog pentru Secția Neurologie; cu un medic primar ginecolog pentru Secția Obstetrică-Ginecologie; cu un medic primar pentru Secția Ortopedie-Traumatologie; un medic primar internist pentru Secția Medicină Internă.

De asemenea, este nevoie de un medic primar reumatolog în cadrul Compartimentului Reumatologie, de doi medici primari chirurgi în cadrul Secției Chirurgie Generală și un medic specialist cardiolog în cadrul Secției Cardiologie.

Pentru UPU-SMURD se scot la concurs nu mai puțin de șapte posturi de medici! Un post este de medic specialist pediatru, patru posturi de medici specialiști în medicină de urgență, un post de medic generalist cu atestat sau competențe pe medicină de urgență și de un medic primar confirmat în specialitatea medicină de familie cu competenţă sau atestat în medicină de urgenţă, în cadrul UPU-SMURD.

Trebuie precizat că toate posturile scoase de data aceasta la concurs sunt posturi de medici cu normă întreagă și contracte pe perioadă nedeterminată.

Concursul pentru ATI, Pneumologie și Radiologie se reia. Se acceptă rezidenți

Alte șase posturi scoase la concurs în urmă cu câteva luni, dar care nu s-au ocupat, sunt republicate și se organizează din nou concurs.

Unul dintre posturile republicate este de medic confirmat în Anestezie și Terapie Intensivă, alte două posturi sunt pentru medici confirmați în specialitatea Pneumologie. Și în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală sunt două posturi de medici disponibile, iar un al post disponibil este pentru UPU-SMURD, de medic specialist în medicină de urgență.

Pentru posturile republicate, la concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul.

Relații suplimentare se pot obţine de la Serviciul RUNOS, tel.0260/616920, int. 112”, spun reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Cu numărul atât de mare de posturi de medici disponibile, acest concurs este cea mai amplă ”campanie” de recrutare de medici specialiști și primari din ultimii ani la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.