septembrie 23, 2023

Sălaj: Posturi libere în instituții de stat

0

Mai multe locuri de muncă vacante în instituțiile de stat sălăjene sunt scoase la concurs în această perioadă.

Potrivit portalului posturi.gov.ro, la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu” Bocșa se caută administrator financiar patrimoniu, pe perioadă nedeterminată. Se cer studii superioare; cunoștințe de operare/programare calculator – nivel mediu; vechime – 6 luni. Dosarele se pot depune până în 15 iunie. Proba scrisă, proba practică și proba interviului sunt programate toate în 26 iunie. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs sunt puse la dispoziție, pe site-ul instituției sau la sediul Școlii Gimnaziale “Simion Bărnuțiu” Bocșa, tel. 0260.623.518, e-mail: scoalabocsa@yahoo.com.

Comuna Benesat anunță că are vacant un guard post, pe perioadă nedeterminată. Sunt necesare “studii generale, seriozitate/responsabilitate, inițiativă, operativitate, adaptabilitate la schimbare, capacitate de colaborare și comunicare, atitudine pozitivă, spirit de observaţie, răbdare, viteză de reacţie, capacitate de orientare în spaţiu, capacitate de comunicare etc.”. Nu se solicită vechime. Dosarele se pot depune până în 16 iunie, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 26 iunie. Proba practică va avea loc în 28 iunie, iar interviul e programat în 29 iunie. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs sunt disponibile pe site-ul instituției sau la sediul primăriei Benesat, tel. 0260/654.187, e-mail: benesatsj@yahoo.com.

Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” Bobota scoate la concurs un post de îngrijitor, pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 iunie. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs sunt disponibile pe site-ul instituției și la sediul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Șincai” Bobota, telefon 0260/652.485, e-mail: scoala_bobota@yahoo.com.

Primăria Bobota caută asistent medical comunitar, compartimentul asistență socială, pe perioadă nedeterminată. Condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului sunt: diplomă de absolvire a studiilor postliceale sanitare în specializarea ”asistență medicală”, cunoștințe de operare pe calculator, nivel minim,certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor. Dosarele se pot depune până în 14 iunie. Proba scrisă e programată în 22 iunie, iar interviul va avea loc în 27 iunie. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Bobota, telefon. 0260/652.431, precum și pe site-ul instituției www.primariabobota.ro.

Și Primăria comunei Năpradea organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical comunitar, pe perioadă nedeterminată. Se cer studii medii, absolvirea liceului sanitar/școala postliceală sanitară/învățământ universitar în specializarea ,, asistență medicală”, membru  al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor si Asistenților rmedicali din România, asigurare malpraxis medical, aviz de liberă practică pentru exercitarea profesiei de asistent medical, cunoștințe operare pe calculator-nivel minim, disponibilitate pentru lucru în teren. Nu se solicită vechime. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 6 iunie. În 14 iunie va avea loc proba scrisă, iar în 19 iunie este programată proba interviului. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0260/646.250, la adresa de e-mail primarianapradeau@yahoo.com sau la sediul instituției.

Serviciul de Ambulanță Județean Sălaj scoate la concurs un post vacant de asistent medical de farmacie cu grad principal (PL) în cadrul Punctului farmaceutic. Condițiile specifice de participare sunt: diplomă de absolvire a școlii sanitare sau postliceale sanitare în specialitatea asistent medical de farmacie; certificat de membru OAMGMAMR privind exercitarea profesiei de asistent medical de farmacie; adeverință de participare la concurs, eliberată de către OAMGMAMR; certificat de grad principal. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 13 iunie.
Toate probele de concurs se vor susține la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj din Zalău, strada Simion Bărnuțiu nr. 67. În 21 iunie este programată proba scrisă, iar în 26 iunie va avea loc proba interviului. Informații suplimentare se pot obține la tel .0260.615.558, e-mail: ambulanta_zalau@yahoo.com

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut