Sălaj: În 3 ore, polițiștii au lăsat 21 de șoferi fără permis

Duminică, 19 februarie, în intervalul orar 09.00 – 12.00, polițiști Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație, pe DN 1 F (E81) și pe DN 1 C, în zone cu grad de risc rutier ridicat. În 3 ore, s-au dat amenzi cu nemiluita, iar 21 de șoferi au devenit pietoni.

Pentru neregulilie constatate, polițiștii sălăjeni au aplicat 105 amenzi, în valoare totală de 36.435 de lei, dintre care 68 pentru depășirea vitezei legale. 21 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere pentru conducerea unui vehicul cu o îmbibație alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acțiunile polițiștilor pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere se desfășoară permanent, atât în municipiu, cât și în județ, atrag atenția reprezentanții IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *