Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste

În perioada 24 -31 mai, se va desfășura, în Sălaj, a VII-a ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste”.

Tabăra va fi organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația Foto Club Varadinum Oradea și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei”.

Vor participa fotografi de talie internațională  din Belgia, Franța, Italia, Israel, Sri Lanka și România, care, prin fotografiile lor, vor arăta frumusețile județului Sălaj, atât prin postări pe rețelele de socializare cât și prin participarea lor la saloanele internaționale de fotografie.

Sălajul are un mare potențial turistic, obiectivele sale de interes variind și acoperind o largă paletă, de la biserici de lemn, monumente de patrimoniu, muzee, peisaje, rezervații naturale, până la tradiții, meșteșuguri și multe altele.

Scopul taberei este promovarea județului Sălaj prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.â, precizează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *