„Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”

În perioada 21-27 mai, se va desfășura cea de a IV-a ediție a Taberei de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”. Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația Foto Club Varadinum din Oradea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sălaj Plus”.

Pe parcursul a cinci zile, artiștii fotografi invitați vor vizita obiective turistice, colecții etnografice și meșteri populari din comunitățile: Zalău, Plopiș, Iaz, Valcău, Preoteasa, Sânmihaiu Almașului, Almașu, Fildu de Jos, Jebucu, Stana, Pericei, Bădacin, Șimleu Silvaniei, Ip, Cosniciu de Sus, Marca, Camăr, Carastelec, Letca, Răstoci, Ileanda și Rus.

Cele mai bune fotografii realizate cu această ocazie vor face obiectul unei expoziții ce va fi vernisată la Zalău și apoi va fi itinerată în țară și în străinătate. O parte a fotografiilor realizate vor intra în patrimoniul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, pentru promovarea Sălajului cultural și turistic.

Tabăra de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ajunsă la a IV-a ediție, este organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj, Primăria Comunei Plopiș, Primăria Comunei Valcău, Primăria Comunei Sânmihaiu Almașului, Primăria Comunei Almașu, Primăria Comunei Fildu de Jos, Primăria Comunei Pericei, Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, Primăria Comunei Ip, Primăria Comunei Marca, Primăria Comunei Camăr, Centrul de Informare Turistrică Camăr, Primăria Comunei Ileanda, Primăria Comunei Rus, Centrul de Informare și Marketing Turistic Plopiș, Centrul Național de Informare și Marketing Turistic Șimleu Silvaniei.

Vor fi prezenți în Sălaj 10 artiști fotografi de talie internațională și națională, distinși cu numeroase premii la concursurile de profil.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.