„Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”

0
128

În perioada 21-27 mai, se va desfășura cea de a IV-a ediție a Taberei de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”. Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația Foto Club Varadinum din Oradea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sălaj Plus”.

Pe parcursul a cinci zile, artiștii fotografi invitați vor vizita obiective turistice, colecții etnografice și meșteri populari din comunitățile: Zalău, Plopiș, Iaz, Valcău, Preoteasa, Sânmihaiu Almașului, Almașu, Fildu de Jos, Jebucu, Stana, Pericei, Bădacin, Șimleu Silvaniei, Ip, Cosniciu de Sus, Marca, Camăr, Carastelec, Letca, Răstoci, Ileanda și Rus.

Cele mai bune fotografii realizate cu această ocazie vor face obiectul unei expoziții ce va fi vernisată la Zalău și apoi va fi itinerată în țară și în străinătate. O parte a fotografiilor realizate vor intra în patrimoniul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, pentru promovarea Sălajului cultural și turistic.

Tabăra de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ajunsă la a IV-a ediție, este organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj, Primăria Comunei Plopiș, Primăria Comunei Valcău, Primăria Comunei Sânmihaiu Almașului, Primăria Comunei Almașu, Primăria Comunei Fildu de Jos, Primăria Comunei Pericei, Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, Primăria Comunei Ip, Primăria Comunei Marca, Primăria Comunei Camăr, Centrul de Informare Turistrică Camăr, Primăria Comunei Ileanda, Primăria Comunei Rus, Centrul de Informare și Marketing Turistic Plopiș, Centrul Național de Informare și Marketing Turistic Șimleu Silvaniei.

Vor fi prezenți în Sălaj 10 artiști fotografi de talie internațională și națională, distinși cu numeroase premii la concursurile de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.