noiembrie 30, 2022

Arme deținute ilegal de doi sălăjeni, confiscate de polițiști

Luni, 30 octombrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj au indisponibilizat două arme deținute ilegal de doi bărbați, unul din Șimleu Silvaniei și unul din comuna Chieșd.

În urma unor informații privind faptul că doi bărbați dețin fără drept, la domiciliul lor, arme de tir sportiv, polițiștii au efectuat verificări și au constatat că cei doi bărbați dețineau fără drept, fiecare, câte o armă neletală de tir sportiv, precum și 350 de alice.

”Polițiștii au ridicat armele în vederea indisponibilizării și au întocmit dosare penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J.Sălaj vă recomandă să vă informați cu privire la legislația în domeniu și să o respectați întocmai”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *