octombrie 7, 2022

Sălaj: De Ziua Copilului, program special pentru minori la Pașapoarte

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Sălaj va fi deschis și în 1 iunie pentru preluare cereri de pașapoarte, chiar dacă este zi nelucrătoare prin lege. Însă, programul de lucru este unul dedicat Zilei Internaționale a Copilului și este destinat doar copiilor, astfel că vor fi deschise două ghișee de preluare documente pentru pașapoartele minorilor. Cererile vor putea fi depuse în intervalul orar 8.30-14.00, după cum anunță Instituția Prefectului Județului Sălaj.

”În data de 01 iunie 2022, stabilită ca zi nelucrătoare prin lege, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Sălaj va desfășura activitatea de primire a cererilor de pașapoarte pentru minori, în acest scop urmând a funcționa două ghișee de preluare documente, în intervalul orar 08:30 – 14:00.

Contravaloarea emiterii paşaportului simplu electronic este de 258 lei pentru persoanele care au împlinit vârsta de 12 ani, respectiv 234 lei pentru persoanele cu vârsta mai mică de 12 ani. Pentru pașaportul simplu temporar trebuie achitat un tarif de 96 lei, indiferent de vârstă. Plata contravalorii paşaportului se poate efectua online, exclusiv prin platforma de plăţi virtuale www.Ghiseul.ro sau la casieriile unităţilor CEC Bank. Documentele necesare pentru eliberarea unui pașaport pentru minori sunt următoarele: https://pasapoarte.mai.gov.ro/…/documente-necesare…/…”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.