decembrie 2, 2022

Salaj – De sarbatori politistii au intervenit la 145 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112

Perioada Craciunului si cea anterioara trecerii in noul an 2020, pentru politistii din Salaj a fost plina de evenimente. Oamenii legii au fost nevoiti sa  intervina la 145 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

rn

Au fost aplicate 570 de sanctiuni contraventionale, iar in urma actiunilor si interventiilor au fost constatate 58 de infractiuni. In perioada 24-29 decembrie 2019, politistii au organizat sase actiuni si au intervenit la 145 de evenimente, dintre care 134 au fost sesizate prin 112.

rn

In urma activitatilor, au fost constatate 58 de infractiuni, din care sase la regimul circulatiei rutiere, 23 contra patrimoniului, iar diferenta au constituit alte fapte.

rn

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 570 de sanctiuni contraventionale, din care 115 au fost aplicate la Legea 61/1991, 428 la regimul circulatiei rutiere, diferenta fiind aplicate la alte acte normative.

rn

Valoarea totala a sanctiunilor este de 171260 lei. In perioada de referinta, politistii au retinut 31 de permise de conducere si au retras cinci de certificate de inmatriculare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *