septembrie 30, 2022

Sălaj: Crește îngrijorător numărul cazurilor de COVID

Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 este în continuă creștere și în Sălaj. Dacă luni, 3 ianuarie, au fost raportate 4 cazuri noi, marți, 4 ianuarie, am ajuns la 32 de cazuri confirmate.

De asemenea, dacă luni aveam 25 de persoane spitalizate și 0 cazuri la ATI, marți numărul spitalizaților a ajuns la 32, iar la ATI sunt 2 pacienți.

La nivel național, numărul cazurilor noi înregistrate în 24 de ore este mai mult decât dublu comparativ cu ziua anterioară, aproape patru mii de cazuri.

Situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 17.975 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 32 persoane confirmate/reinfectate în ultimele 24 de ore; 17163 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei;137 cazuri pozitive în prezent, din care 31 persoane spitalizate pe secţie iar 104 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze (monitorizate de medicul de familie); 2 persoane spitalizate, pe secţiile ATI, 680 persoane decedate înregistrate de la începutul pandemiei, din care una în ultimele 24 de ore.

Incidența înregistrată la nivelul județului Sălaj este de 0,45/1000 de locuitori, față de 0,37/1000 de locuitori în ziua precedentă.

În ultimele 24 de ore, a fost confirmat un caz pozitiv în rândul elevilor.

2 thoughts on “Sălaj: Crește îngrijorător numărul cazurilor de COVID

  1. F bine! Așa și trebuie ! Sa crească ! Fără nr sa fie nr de infectați!!! Sa urăm bun venit valului cu nr 5 și le așteptam cu nerăbdare și pe celelalte…6,7,8….etc

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.