Sălaj: Aproape o sută de posturi disponibile la Poliție și Pompieri

La IPJ Sălaj, sunt disponibile 44 de posturi

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a scos la concurs 44 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

Înscrierile au început în 29 iunie și se pot face până în 12 iulie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Din cele 44 de posturi scoase la concurs, 5 sunt pentru ofițer de poliție (2 pentru cercetarea și prevenirea criminalității, 1 pentru logistic, 1 pentru siguranță școlară -psiholog, 1 informare și relații publice – purtător de cuvânt), 36 sunt pentru agenți de poliție, din care 21 ordine publică ( 17 ajutor șef de post, 4 pentru mediul urban), 2 financiar, 1 comunicații și informatică, 1 cazier judiciar, statistică și evidențe operative și 1 rutieră), iar 3 posturi sunt pentru personal contractual (îngrijitor).

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

În perioada 8 – 29 august, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

Proba scrisă, de tip test grilă, va avea loc în data de 3 septembrie.

Posturile de personal contractual au fost scoase la concurs în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Informații suplimentare puteți obține de la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj-Serviciul Resurse Umane, la numărul de telefon 0260/661285, interior 20119, în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00-12:00.

La ISU Sălaj, sunt disponibile 54 de posturi

La nivelul ISU Sălaj, sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 54 de posturi.

Se caută ofițer specialist II Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, ofițer specialist II Înștiințare – Alarmare și Evacuare din cadrul Centrului operațional, Compartimentul Misiuni protecție civilă, ofițer specialist I (psiholog), subofiţer tehnic principal Structura de Securitate – Protecția informațiilor clasificate, subofiţer tehnic principal în cadrul Structurii Informare și Relații Publice, subofiţer operativ principal în cadrul Centrului operațional – Compartiment Analiză, evaluare și coordonare intervenție, subofiţer tehnic principal în cadrul Serviciului Resurse Umane – Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, subofiţer tehnic principal la Structura Financiar, subofiţer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic – Protecția mediului, subofiţer administrativ principal la Serviciul Logistic – Patrimoniu imobiliar, subofiţer administrativ principal în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei – Compartiment Mentenață, conducător auto (autospeciale) -12 posturi, soldat profesionist (servant)- 31 posturi.

Persoanele interesate pot găsi detalii despre perioadele de înscriere și condițiile solicitate pentru fiecare post în parte pe pagina de internet a instituției și, dacă îndeplinesc toate condițiile menționate, să completeze cererea de înscriere și să pregătească dosarul de recrutare, în termenele indicate. Informații suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului, tel. telefon 0260-611212 int. 27112 sau 27113, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00 sau pe pagina de internet a instituției – www.isusalaj.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.