februarie 5, 2023

O noua sala de sport, construita din fonduri guvernamentale prin Compania Nationala de Investitii, va fi data in folosinta in primavara acestui an, la Nusfalau. Potrivit informatiilor furnizate de viceprimarul Katona Alexandru, receptia ar fi trebuit sa aiba loc in luna martie a anului trecut, insa din cauza unor nereguli de constructie, au intervenit amanari.
La sesizarea autoritatilor locale, societatea Arhing SRL, specializata in proiectare, cercetare si expertizare in constructii-instalatii, a intocmit, la finele lunii octombrie 2008, o nota de constatare cu aspectele pe care constructorul nu le-a tratat corespunzator.
“Circa 80% dintre problemele incluse in nota de constatare au fost deja remediate, astfel ca avem incredere ca prin luna martie sala de sport va fi data in folosinta. Mai ales ca Scoala Gimnaziala “Petri Mor” interntioneaza sa organizeze in aceasta sala un concurs sportiv judetean”, a precizat videprimarul comunei Nusfalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut