Sală de sport de 2,2 milioane de lei la Cizer

3
417

O sală de sport în valoare totală de 2,2 milioane de lei va fi construită în acest an în localitatea Cizer, de către Compania Națională de Investiții (CNI), a anunțat, marți, deputatul Lucian Bode.

„Pot să fac cunoscut că a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unei săli de educație fizică școlară în localitatea Cizer din județul Sălaj, contract cu o valoare de aproape 2,2 milioane lei, cu o durată de realizare de 7 luni, din care o lună dedicată proiectării (adaptarea proiectului tip la condițiile specific ale amplasamentului). Sala care se va construi prin subprogramul “Săli de sport” – derulat de Compania Națională de Investiții SA, va avea o suprafață construită de 415 mp și va fi utilizată de elevii din localitate pentru orele de educație fizică. Astfel, obiectivul de investiții va avea un teren cu dimensiuni de 9m x 18m și anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar și panouri de baschet”, a precizat Lucian Bode.

Potrivit acestuia, sala este prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieți, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacțiune, vestiare prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare.

Totodată este prevăzut și un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educație fizică, un depozit pentru materiale sportive dar și un cabinet medical pentru prim ajutor.

3 COMENTARII

  1. Ministrul de interne, a facut acest anunt???!!!. Daca sala va fi similara cu cea din foto, nu valoreaza mai mult de 30-40% din suma lansata!!!. Restul???. Incredibil!!!

  2. Iar laude peste laude!!! Acest Biolek ne obosește pur și simplu!!! Urmează sa ne spună ca și parcarea din fata Spitalului Județean e meritul lui, precum și Cinematograful Scala sau reabilitarea statuii Wesenely!!! Mai lasă-ne! Te rugam!!!

  3. Acest fost PD-L-ist nu a fost in stare sa rezolve șoseaua de centura a municipiului Zalau de cate ori a fost ministru iar acum se lauda cu mărețe realizări!!! Ca de altfel un alt nimeni: Cioloș !!! Ar putea revoluționeze poliția dacă acum e la interne, prin revopsirea autospecialelor ca și fostul ministru vela!! Asta înseamnă investiție!!! Rău ne-a mai bătut bunul Dumnezeu cu astfel de conducători!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.