Saptamana trecuta, Baza Sportiva Onix a fost gazda competitiei „Cupei PD-L”, la minifotbal. Aceasta intrecere a fost organizata de Partidul Democrat Liberal si au fost prezente la startul competitiei 38 de echipe.
In urma unor jocuri foarte disputate si aplaudate de toata „spuma” partidului (au fost prezenti la cupa, Andreea Vass, Lucian Bode, Andrei Barbu Todea, Ioan Abrudan, Septimiu {urcas si altii) s-au calificat in semifinale echipele: Olimpic PDL Zalau, Silvania PDL Cehu Silvaniei, Saf Sov Jibou si Silvania PDL Simleu Silvaniei. In urma jocurilor din penultimul act, Olimpic a trecut cu scorul de 6-5, dupa loviturile de departajare, de PDL Cehu Silvaniei, iar Sov Jibou a invins cu un categoric 5-0 reprezentantii partidului din Simleu Silvaniei. Asadar, s-au calificat in marea finala Saf Sov Jibou si Olimpic PDL Zalau, iar PDL Cehu Silvaniei si PDL Simleu Silvaniei au disputat finala mica, in care s-au impus simleuanii cu 6-3. Finala mare a fost castigata de Jibou, care a trecut de Zalau cu scorul de 3-2, dupa ce zalauanii au revenit de la 3-0 si au fost foarte aproape de a trimite partida la loviturile de departajare.
Pe langa echipe, au mai fost premiati si cel mai bun portar (Notigan Adrian SAF SOV JIBOU ), cel mai bun jucator (Marius Cosma, Olimpic Zalau), golgeterul competitiei (Marius Muntean, SAF SOV Jibou), cel mai varstnic participant (Eugen Crisan PDL Simleu). Trofeul fair-play i-a revenit lui Ovidiu Pop, de la PDL Cehu Silvaniei.