decembrie 5, 2022

Sa-l salvam pe Florin din ghearele leucemiei!

La 30 de ani, zalauanul Florin Racoare era un tânar entuziast, plin de viata si de curaj. Zvelt, inteligent, educat, Florin era angajat într-o multinationala din Cluj-Napoca, iar de câtiva ani îsi gasise si jumatatea. Chiar sambata trebuia sa se casatoreasca, dar totul a cazut… Acum doua luni, la un control de rutina, tânarul a fost diagnosticat cu leucemie! De atunci, Florin sta doar prin spitale, iar medicii nu au gasit solutii.
Florin Racoare, nascut in 1987, este din Zalau. În 2006, a absolvit Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, dupa care a urmat cursurile Facultatii de Inginerie Mecanica si Industriala din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, dar si masterul, absolvit în 2012.
Din 2013 o cunoaste pe Adina Calin, inginer de profesie, cu care voia sa se si casatoreasca. Anul trecut, în martie, Florin i-a dat inelul de logodna, iar cei doi tineri au planuit si nunta, pentru sâmbata, 15 iulie. “nsa in 26 aprilie, la un control de rutina, medicii l-au trimis de urgenta sa faca investigatii mai complexe. “n aceeasi zi a venit si diagonsticul: leucemie mieloida acuta! De atunci, tânarul inginer a stat numai prin spitale si a facut chimioterapie. Din pacate, boala a ajuns într-un stadiu avansat. Florin sufera acum într-un salon al Spitalului de Oncologie Cluj-Napoca.
Logodnica lui, Adina, a gasit o farâma de speranta la un spital din Turcia, unde medicii au promis un transplant de celule stem ce i-ar putea readuce o viata normala. Operatia costa însa 135.000 de dolari. stop_coloana Florin are nevoie de ajutor pentru a se putea opera. Mama lui s-a oferit deja ca donator, iar acum se asteapta generozitatea oamenilor. Orice leu conteaza!
“Florin e cel mai sufletist om pe care îl cunosc, tot timpul vrea sa ii ajute pe ceilalti. E un baiat cu simtul umorului, inteligent, harnic si grijuliu cu toata lumea. Nu pot decât sa ma rog pentru un miracol”, spune Adina.

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO51 BTRL RONC RT00 C969 7302

Banca: Banca Transilvania

Moneda: RON

 

Cont Euro:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO63 BTRL EURC RT00 C969 7301

Banca: Banca Transilvania

Moneda: EUR

SWIFT: BTRLRO22

BIC: BTRL

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *