decembrie 7, 2022

Sălăjeanul Dănuţ Cozma a semnat cu U Cluj

Viitorul Zalău se poate mândri din nou cu un jucător care a ajuns în ligile superioare ale fotbalului românesc. Este vorba de jibouanul DănuÅ£ Cozma, cel care în primii ani ai junioratului a evoluat la clubul condus de Daniel Sabou.

rn

Din anul 2012, DănuÅ£ Cozma s-a transferat la Ardealul Cluj – unul dintre cele mai renumite cluburi de copii ÅŸi juniori din Å£ară – unde sălăjeanul s-a remarcat din primul an, iar cu Ardealul a devenit de două ori vicecampion naÅ£ional la juniori.

rn

În această vară, DănuÅ£ Cozma ÅŸi-a terminat junioratul ÅŸi a fost în probe la FC BotoÅŸani, formaÅ£ie care evoluează în prima ligă.

rn

Era greu ca jucătorul să se impună la 19 ani, la o formaÅ£ie de prima ligă, astfel că el s-a transferat la Universitatea Cluj, grupare care a promovat în vară în Liga a III-a.

rn

“Am semnat cu Universitatea Cluj un contract valabil până în iarnă, dar cu drept de prelungire. Eu sper să joc cât mai mult la Universitatea ÅŸi să confirm. Este un pas important în cariera mea ÅŸi mi-am dorit să vin aici. O să mă pregătesc serios la antrenamente ÅŸi sper să debutez cât de repede. Este un sentiment frumos că am ajuns la o echipă atât de iubită ÅŸi care are foarte mulÅ£i suporteri. Colegii m-au primit foarte bine. Sunt jucători cu mare experienţă la Universitatea, de la care am multe de învăţat”, ne-a declarat DănuÅ£ Cozma, care deja a efectuat primele antrenamente sub comanda antrenorului Marius Popescu.

rn

DănuÅ£ Cozma va fi al treilea sălăjean din lotul lui “U”  Cluj, după portarul RareÅŸ Pop ÅŸi mijlocaÅŸul Adrian MicaÅŸ.

rn

Tot în vară, la Universitatea a ajuns ÅŸi portarul Andrei Pop, care va juca pentru grupele de juniori republicani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *