S-au strans gloriile de la C.S.S Zalau

0

Clubul Sportiv Scolar a organizat marti, 16 decembrie o adunare festiva, in Sala “Avram Iancu”, de la Primaria Zalau, cu ocazia implinirii a 30 de ani de activitate sportiva, ani incununati cu multe medalii si numeroase locuri fruntase la competitiile interne si internationale. La acest eveniment au participat Radu Capalnasiu, primarul Zalaului, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean, Andrei Barbu Todea, prefectul Salajului, Ioan Abrudan, inspectorul scolar general, dar si foste glorii ale clubului, fosti antrenori de marca, actuali profesori, antrenori si sportivi.
Aceasta “sarbatoare” inchinata CSS-ului, a inceput cu un discurs tinut de directorul clubului, Marin Silaghi care a prezentat palmaresul Clubului Sportiv |colar (145 de titluri de campioni nationali, pe treptele podiumului de premiere au urcat de peste 561 de ori sportivii medaliati la Campionatele nationale; 8 medalii la Campionate mondiale; 9 medalii cucerite la Campionate Europene etc.), a reamintit invitatilor numerosi sportivi care s-au consacrat incepand sportul de la CSS (Gheorghe Guset, Gheorghe Tadici, Claudiu Pestean, Nelian Ianchis, Cristina Casandra Iloc, Raluca Ivan, Daniela Crap, Claudiu Cornaci, Bogdan Ungurusan, Marius Cosma si multi, multi altii).
Sportivi care de-a lungul anilor si-au desfasurat activitatea fie ca profesori, antrenori sau sportivi au fost premiati de club. Au mai fost premiati la acest eveniment cei mai buni zece sportivi ai clubului pe anul 2008. Acestia au fost Andrada Vincze, Alin Ciupe, Szalontai Szabolcs, Ioana Dan, Weisz Eniko, Andreea Igna, Demeter Boglarka, Mihai Ciupe, Andrei Margin, Alina Czeczi, Radu Predescu, Muranyi Zsolt, Florina {urcas, Ionut Cozac, Anamaria Sarb, Alina Horoi.
Festivitatea s-a incheiat cu un concert de colinzi sustinut de elevii profesorului Ioan Chezan, de la Liceul de Arta Zalau si cu traditionalul “La multi ani”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut