S-au închis centrele de vaccinare anti-Covid din Sălaj

0
352

Direcţia de Sănătate Publică Sălaj face cunoscut faptul că, având în vedere prevederile OUG 44/2022, centrele de vaccinare împotriva COVID-19 și-au încetat activitatea.

Ultima zi de funcţionare pentru centrele din Zalău a fost sâmbătă, 14 mai 2022, iar centrul din Şimleu-Silvaniei s-a închis vineri, 13 mai. Activitatea de vaccinare va fi preluată de către medicii de familie treptat, pe măsura încheierii contractelor cu Casa Judeţeană de Sănătate. Până la finalizarea acţiunii de contractare, persoanele care doresc să se vaccineze (prima doza, doza II, doza booster şi doza a IV-a) se pot adresa medicilor de familie, dacă aceştia au încheiat contract de vaccinare, sau cabinetului SC LASERGO SRL, medic titular Iluță Gabriel.

Sediul Cabinetului Lasergo este în Zalău, str. Andrei Şaguna nr. 8, tel: 0260.618.395.

Programul agreat doar pentru vaccinare este următorul: luni 15.00-17.00, miercuri 15.00-17.00, joi 08.00-12.00. Vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer, indiferent de doză.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.