S-au implinit două săptămani de proteste neintrerupe impotriva guvernului Grindeanu

S-au implinit două săptămani de proteste  neintrerupe impotriva guvernului Grindeanu

S-au împlinit două săptămâni de când guvernul Grindeanu “plantat” de liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat în stradă, seară de seară. Ordonanţa care dezincrimina abuzul în serviciu i-a făcut pe români să iasă din case, iar acum faptul că nu mai pot avea încredere în guvernanţi îi ţine în stradă, în toate oraşele importante din ţară.
Luni seara, aproximativ o mie cinci sute de persoane au protestat în capitală, în Piaţa Victoriei, la minus cinci grade Celsius.
“Nu mai vrem guvernanţi care să ne fure”, au explicat protestatarii decizia lor de a ieşi, seară de seară, la proteste. “Vom continua până la primăvară, până la vară, până când întreaga clasa politică va înţelege mesajul nostru”, spunea luni seara un protestatar din capitală. stop_coloana
Mii de persoane au ieşit luni seara în stradă şi la Cluj. Iaşi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi Timişoara. Mesajul protestatarilor a fost cam acelaşi: vor pune presiune pe guvern până când Cabinetul Grindeanu, dar şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, îşi vor da demisiile.
”Alungăm corupţia din România”, a fost mesajul afişat pe o pancartă la Cluj Napoca.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *