februarie 9, 2023

S-au împărțit funcțiile în PNL. Lucian Bode, om cheie în partid

Președintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, actual ministru de Interne, a fost ales, vineri după amiaza, Secretar General al Partidului Național Liberal, în cadrul Consiliului Național al formațiunii politice, desfășurat la Brașov.

Sălăjeanul nu a avut prea mari emoții înainde de vot, fiind sigurul candidat pentru această funcție în partid. Lucian Bode a primit 606 voturi pentru, în timp ce 40 de voturi au fost anulate.

Dan Motreanu s-a întors și el la conducerea partidului, pe postul de prim-vicepreședinte. Contracandidatul său, Virgil Popescu, a decis să se retragă din cursă.

“În urma #ConsiliuluiNational de astăzi, Partidul Național Liberal are o echipă de conducere completă.Fac parte din această echipă în calitate de Secretar General al PNL, o poziție onorantă și plină de responsabilități. Îi mulțumesc Președintelui PNL, d-lui Nicolae Ciucă pentru încrederea acordată prin nominalizare la această funcție și colegilor liberali care au confirmat prin vot această încredere.Felicitări, totodată, colegilor mei Dan Motreanu noul Prim-vicepreședinte pe Strategii politice și Virgil Guran, noul Vicepreședinte pentru apărare și siguranță națională, doi liberali care vor avea un aport valoros la munca de reconstrucție a partidului.

În ceea ce privește mandatul meu de Secretar General, el are la bază un proiect de management politic axat pe trei direcții de acțiune – consolidarea structurilor locale, întărirea rolul de <laborator> de politici publice și, nu în ultimul rând, eficientizarea comunicării pe orizontală în interiorul partidului. Aceste obiective vor fi puse în practică împreună cu structurile locale ale PNL și sunt convins că împreună vom face o treabă excelentă din care PNL va ieși învingător în marile confruntări politice ale anului 2024. Cu fiecare acțiune de acum înainte trebuie să dovedim că suntem o echipă puternică si unită.

Trebuie să facem performanță la guvernare, să ne atingem obiectivele propuse și astfel să ne ținem de promisiunile făcute românilor.Depinde doar de noi să ținem trendul actual și, în 2024, ne vom bate pentru locul unu și pentru încă cel puțin patru ani de guvernare pentru România și pentru români. Viitorul României nu poate fi decât unul liberal!”, a declarat Lucian Bode.

2 thoughts on “S-au împărțit funcțiile în PNL. Lucian Bode, om cheie în partid

  1. Alo, Lucică da, cazul cu mașina incendiată cu patron cu tot de la Arad, când îl rezolvi că a trecut anu ?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut