septembrie 21, 2023

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modernizarea DJ 108T, drum ce leagă localitatea Ulciug de județul Maramureș, a fost finalizată. Recepția lucrărilor a avut loc miercuri, 13 septembrie, în prezența președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a vicepreședintelui Szilágyi Róbert-István.

Asigurată din bugetul propriu al județului, investiția în modernizarea acestui tronson de drum are o valoare de circa 2 milioane de lei, lucrările fiind executate de SC Euroconstruct SRL.

Lucrările de modernizare au inclus: refacerea părții carosabile pentru un trafic rutier în condiții crescute de siguranță și confort, realizarea de șanțuri betonate, pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale, amenajarea podețelor, asigurarea unui acces corespunzător la proprietățile riverane, montarea parapetelor de protecție pentru sporirea gradului de siguranță a circulației.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut