ianuarie 29, 2023

S-au calificat in turneul semifinal

Echipa de juniori I de la Clubul Sportiv Zalau, pregatita de antrenorul Vasile Ilies, s-a calificat la turneul semifinal, la care vor participa cele mai bune 12 echipe din tara. Tinerii voleibalisti au obtinut la turneul de la Baia Mare doua victorii si au inregistrat o infrangere. Pentru calificarea in turneul semifinal, zalauanii aveau nevoie de doua victorii, pe care le-au si obtinut in primele doua partide ale turneului in fata formatiilor CSS Viitorul Cluj, scor 3-0 si in fata celor de la CSS Bistrita, scor 3-2. In ultimul joc disputat, cel cu CSS Matrix Baia Mare, Predescu si compania au pierdut, cu 1-3, dar rezultatul nu a mai influentat clasamentul final.
Cele 12 echipe care vor lua startul la turneul final din perioada 25-29 martie, vor fi impartite in doua grupe. CSS Zalau a fost repartizata in grupa A, iar CSS Matrix Baia Mare in grupa B. Locul desfasurarii turneului semifinal inca nu se stie, urmand sa fie anuntat in 3 martie. Cu aceasta calificare, tinerii, voleibalisti si-au atins obiectivul, urmand sa se pregateasca pentru accederea la turneul final.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut