S-au ales președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție

Luni, 15 aprilie, la Tribunalul Sălaj a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj, precum și a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție de la nivelul celor 61 de unități administrativ-teritoriale.

În urma tragerii la sorţi efectuată de către preşedintele Tribunalului Sălaj, judecătorul Moldoveanu Costin, a fost desemnată în funcţia de preşedinte al biroului electoral de circumscripție judeţean Puiu Dana-Maria, judecător la Tribunalul Sălaj. Locțiitor a fost desemnată Criste Anca-Adriana, judecător la Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj urmează să fie completat cu reprezentantul Autorității Electorale Permanente iar ulterior, toate birourile electorale de circumscripție cu reprezentanții partidelor politice.

Lista persoanelor desemnate prin tragere la sorți în calitate de președinți și locțiitori ai circumscripțiilor electorale poate fi consultată AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *