septembrie 23, 2023

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat. 4 medii de 10 în Sălaj

0

Ministerul Educației a publicat, cu puțin timp în urmă, rezultatele obținute de candidații care au susținut examenul de Bacalaureat.

La nivelul județului Sălaj, s-au înregistrat 4 medii de 10.

Aceesea au fost obținute de 3 elevi de la Colegiul Național “Silvania” Zalău și un elev de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” Jibou. Rezultatele sunt cele inițiale, înainte de soluționarea eventualelor contestații.

Notele elevilor sunt anonimizate, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut.

Probele de competențe lingvistice și digitale nu s-au susținut, acestea fiind echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective.

Rezultatele pot fi văzute AICI

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut