S-a suspendat Targul de Vara de la Negreni

Restrictii pentru doua generatii: Salajenii mai in varsta nu pot merge luna aceasta la Fechetau, iar cei mai tineri trebuie sa astepte pana in 2021 pentru Untold

rn

Celebrul Targ de Vara de la Negreni, eveniment cu o traditie de cateva secole, ce aduna mii de oameni in fiecare an, printre care o multime de salajeni, va fi suspendat din cauza pandemiei de COVID-19.

rn

"Avand in vedere situatiile create de pandemia de coronavirus si regulile impuse prin ordonantele militare, conform starii de alerta, Targul de Vara sau Targul Coaselor, editia iunie 2020, se suspenda", a anuntat Dorin-Constantin Manea, primarul localitatii Negreni.

rn

Privitor la desfasurarea editiei de toamna a targului, care are o amploare mai mare, grupand pana la 15.000 de participanti, Primaria Negreni inca nu a luat deocamdata o decizie.

rn

Untold si Neversea, amanate pentru 2021

rn

Criza generata de pandemia de coronavirus a determinat o reorganizare a acestor festivaluri. Astfel, cei care se ocupa de gestionarea Untold si Neversea au anuntat oficial ca evenimentele programate pentru aceasta vara vor fi amanate pentru anul urmator.
Din pricina restrictiilor impuse de autoritati, cele doua festivaluri nu vor putea fi organizate in conditii favorabile. Asadar, printr-un comunicat, se anunta modul de desfasurare al evenimentelor viitoare. Cei care au achizitionat deja bilete si abonamente pentru editiile din acest an, vor avea accesul asigurat la una dintre urmatoarele trei editii Untold si Neversea. Totodata, cei care isi doresc sa renunte complet la participare, pot primi banii inapoi.

rn

Electric Castle si Summer Well vor avea loc abia in 2021

rn

Intr-un anunt pe pagina oficiala de Facebook, organizatorii festivalului de muzica Electric Castle mentioneaza ca si acest eveniment va fi amanat. Fanii muzicii vor putea dansa din nou pe acordurile prezente pe scena de la Bontida, langa Cluj-Napoca. Acest lucru este posibil, insa, abia in 2021, in perioada 14-18 iulie. Initial, evenimentul fusese programat pentru 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost decalat din pricina pandemiei.

rn

Totodata, decizia privind organizarea festivalului Electric Castle a avut in vedere in primul rand siguranta participantilor. Astfel, conform Digi24, organizatorii si-au dorit sa se asigure ca fanii vor putea sa se distreze in deplina siguranta.

rn

De asemenea, cei care au achizitionat deja biletele, le vor putea utiliza pentru editia din 2021 a festivalului.

rn

Si festivalul Summer Well a fost amanat pentru luna august a anului 2021, dupa cum au anuntat, printr-un comunicat postat pe Facebook, organizatorii acestuia.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *