S-a stins din viață Vasile Mureșan, fost director de îngrijiri la Spitalul Județean

E doliu la Spitalul Județean de Urgență Zalău după ce asistentul medical Vasile Dan Mureșan s-a stins din viață. Colegii săi au anunțat, vineri, decesul celui care a fost, o perioadă, director de îngrijiri în cadrul unității medicale.

“Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune suferinței familiei îndoliate, la marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a celui care a fost Mureșan Vasile Dan, director de îngrijiri al spitalului nostru în perioada 2004- 2008, dar și un asistent medical devotat, slujindu-și cu cinste profesia întreaga carieră.

A fost deosebit de apreciat, atât de către colegi, cât și de pacienții care i-au admirat profesionalismul de care a dat dovadă.

Îi vom păstra neştearsă amintirea.

Dumnezeu să îl odihnească în pace”, este mesajul de condoleanțe transmis de echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău.

“S-a stins o viață de om, dar va rămâne în amintirea veșnică a tuturor celor care am fost colegi, onorați că am cunoscut un om de aleasă omenie, un bun coleg, asistent de igienă, angajat al Direcției de Sănătate Publică Sălaj și apoi al Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Ne alăturăm familiei îndoliate la trecerea în eternitate a celui care a fost Mureșan Vasile Dan.

Drum lin în lumea celor drepți!”, a transmis Sindicatul Sanitas Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *