decembrie 6, 2022

Mircea Ghiurco, unul dintre liderii PD-ului din vremea de glorie a acestui partid pe plan local, a decedat joi, în urma unui infarct. Mircea Ghiurco era originar din zona Jiboului și a făcut facultatea la Institutul Politehnic Iași.

Cunoscut pe plan politic județean, Mircea Ghiurco a fost unul dintre liderii PD Sălaj și vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj pentru aproape un mandat, înlocuindu-l pe Ioan Abrudan când acesta a fost numit inspector școlar general, în toamna anului 2004. Mircea Ghiurco a dus mandatul până la capăt, fiind schimbat odată cu alegerile locale din 2008, când a candidat pentru șefia Consiliului Județean împotriva președintelui de atunci, Tiberiu Marc. A rămas în Consiliul Județean și, până anul acesta, în luna martie, când s-a pensionat, a fost director executiv adjunct al Direcției Patrimoniu din cadrul instituției.

A decedat la 65 de ani, la scurt timp după ce și-a sărbătorit ultima zi de naștere, în 30 septembrie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

2 thoughts on “S-a stins din viață Mircea Ghiurco

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *