S-a stins din viață Mircea Ghiurco

2
14837

Mircea Ghiurco, unul dintre liderii PD-ului din vremea de glorie a acestui partid pe plan local, a decedat joi, în urma unui infarct. Mircea Ghiurco era originar din zona Jiboului și a făcut facultatea la Institutul Politehnic Iași.

Cunoscut pe plan politic județean, Mircea Ghiurco a fost unul dintre liderii PD Sălaj și vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj pentru aproape un mandat, înlocuindu-l pe Ioan Abrudan când acesta a fost numit inspector școlar general, în toamna anului 2004. Mircea Ghiurco a dus mandatul până la capăt, fiind schimbat odată cu alegerile locale din 2008, când a candidat pentru șefia Consiliului Județean împotriva președintelui de atunci, Tiberiu Marc. A rămas în Consiliul Județean și, până anul acesta, în luna martie, când s-a pensionat, a fost director executiv adjunct al Direcției Patrimoniu din cadrul instituției.

A decedat la 65 de ani, la scurt timp după ce și-a sărbătorit ultima zi de naștere, în 30 septembrie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.