S-a stins din viață doctorul Liviu Gârbea

2
2280

Lumea medicală sălăjeană este din nou în doliu. Medicul reumatolog Liviu Gârbea s-a stins din viață, duminică dimineața, în urma unor probleme de sănătate.

„Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune familiei domnului doctor Liviu Gârbea, medic reumatolog, care a purtat cu noblețe halatul alb, fiind coordonatorul Compartimentului Reumatologie al Spitalului Județean de Urgență Zalău până la pensionare. Amintirea domnului doctor Gârbea va fi păstrată de către personalul unității, cât și de către pacienții dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău.

De-a lungul anilor, doctorul Liviu Gârbea a fost implicat și în politică, în cadrul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat – filiala Sălaj.

Dumnezeu să îl ierte! Condoleanțe familiei îndurerate!

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca in pace, pe bunul nostru prieten, plecat fulgerator si prea devreme dintre noi.
    Vei ramane vesnic in memoria noastra, ca un bun medic, dar mai ales ca un om de ajutor la greu pentru toti, cu o inima si un suflet deosebit.
    Sincere condoleante familiei indurerate

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.