septembrie 23, 2023

S-a semnat contractul pentru reabilitarea DJ 109

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat, la finele săptămânii trecute, contractul de achiziție publică de lucrări ce include proiectare faza PT, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul “Reabilitare și modernizare DJ 109: limită județ Cluj – Dragu – Hida (DN 1G)”.

“Anul trecut, am reabilitat <drumul nimănui>, așa cum era cunoscut tronsonul dintre localitatea Dragu și limita cu județul Cluj. Prin semnarea acestui contract, continuăm modernizarea acestui drum județean, pentru a asigura o legătură rutieră modernă între Hida, respectiv Drumul Național 1G, și județul vecin”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Câștigător al licitației este asocierea S.C. GP Săgeata Prod SRL – VDH AD (Vodstroi 98AD). Contractul are o valoare totală de 33 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 24 de luni de la data semnării acestuia, iar perioada de garanție a lucrărilor executate este de 72 luni.

Tronsonul de drum județean vizat are o lungime de aproximativ 15 kilometri, principalele lucrări vizând refacerea suprafeței carosabile, reabilitarea podurilor și podețelor, amenajarea de șanțuri si rigole carosabile, realizarea accesului la proprietăți și a stațiilor de autobuz, precum și lucrări de semnalizare rutieră.

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea DJ 109 a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut