septembrie 28, 2023

S-a semnat contractul pentru “cel mai important proiect al Șimleului”

0

Spitalul Spitalul Orășenesc Dr. Ioan Pușcaș de la Șimleu Silvaniei va intra în reabilitare. Lucrările, în valoare de peste 55 de milioane de lei, vor fi executate prin Compania Națională de Investiții.

Contractul de finanțare a fost semnat luni, 21 august, de primarul orașului de sub Măgură, Cristian Lazăr, și de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

“Am semnat pentru cel mai important proiect al Șimleului! Spitalul Orășenesc Dr. Ioan Pușcaș intră în faza reabilitării generale. Nu peste mult timp o să avem unul dintre cele mai moderne spitale din Transilvania. În anii care vin, șimleuanii și cei din vecinătate vor beneficia de cele mai bune condiții și servicii medicale! Mulțumesc ministrului Adrian Ioan Veştea pentru sprijin și tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de care este legată întreaga noastră comunitate!”, a declarat primarul de la Șimleu, Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut