decembrie 2, 2022

S-a reluat lucrul la Silvania

Cei 1.300 de salariati ai fabricii de anvelope Silvania Zalau s-au intors, astazi, la munca, dupa ce au stat, timp de 11 zile, in somaj tehnic. Activitatea unitatii a fost intrerupta intre 21 martie si 1 aprilie din cauza crizei mondiale, care a dus la reducerea semnificativa a comenzilor si a obligat Michelin Romania sa-si ajusteze productia la cerere.
In urma cu aproape doua saptamani, reprezentantii companiei sustineau ca Silvania ar putea fi inchisa, din nou, la finele lunii aprilie. Ieri, aceleasi surse ne-au declarat: “Ne bucuram ca situatia ne permite sa reluam activitatea si, pe masura comenzilor, vom ajusta, si pe viitor, programul”, au precizat sursele citate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *