S-a reabilitat Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău

0
134

„Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, instituție și clădire simbol pentru cultura sălăjeană, recunoscută pentru organizarea excepțională a actiunilor culturale de referință, este pregătită pentru a deschide din nou porțile pentru spectatori”, transmit reprezentanții instituției pe pagina de Facebook.

În această perioadă în care instituțiile de cultură au fost nevoite să anuleze evenimentele și să închidă porțile pentru spectatori din cauza evoluției pandemiei, la Casa de Cultură a Sindicatelor s-au derulat investiții de reabilitare a clădirii, pentru a crește confortul celor care îi trec pragul, inclusiv al artiștilor.

Scaunele din sala mare de spectacole au fost retapițate și recondiționate, iar scena a fost modernizată.

În exteriorul clădirii, au fost schimbate plăcile de marmură de pe scările și platoul din fața imobilului.

Toate aceste investiții, de la retapițarea și recondiționarea scaunelor din sala mare de spectacole, modernizarea scenei, precum și înlocuirea plăcilor de marmură de pe platoul din fața clădirii au fost realizate din fondurile proprii ale instituției și se ridică la aproximativ 250.000 lei.

Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este o instituție care nu beneficiază de subvenții sau fonduri din bugetul public, ci se autofinanțează.

„Suntem nerăbdători ca, imediat ce situația epidemiologică o va permite, să ne treceți pragul! Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este deschisă pentru a colabora cu autorități publice, instituții private, oameni de cultură și nu numai”, spun reprezentanții instituției pe pagina lor de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.