noiembrie 26, 2022

S-a lansat aplicatia care va asigura atat bicicleta cat si pe dumneavoastra, in caz de accident

Asigurarea unei biciclete de 4.000 lei costa 26 lei/luna

rn

Bicicleta este un mijloc de transport popular si la noi in tara. Dar, din nefericire, multi biciclisti circula fara sa aiba vreun fel de protectie in caz de accident. In acelasi timp, hotii de biciclete se inmultesc si ei, zilnic avand loc zeci de furturi.
Insa, Compania Otto Broker, in parteneriat cu i-Asigurare.ro – o aplicatie de asigurari self-service pe telefonul mobil, a lansat pe piata trei pachete de asigurari destinate exclusiv biciclistilor.
Pachetele de produse sunt oferite de Grawe Asigurare si includ, pe langa asigurarea pentru furt a bicicletei, si variante cu asigurare de accident pentru biciclist, precum si raspundere civila pentru cei din jur.
Aflam asadar, ca asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei/luna in varianta de baza; mai apoi, pachetul care include si asigurarea in caz de accident costa 27 lei/luna, iar pachetul care include si protectie fata de terti in limita a 45.000 de lei, costa 29 lei/luna.
Asigurarea de accident nu are restrictii pentru cei care practica mountain-biking-ul, asa cum exista pe majoritatea asigurarilor clasice de accident din Romania. De asemenea, reducerile la asigurarea de bicicleta variaza intre 10% si 30%.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *