februarie 5, 2023

S-a infiintat Clubul Femina

Femeile membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor au fost sarbatorite in avans, vineri, cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor. Au fost prezenti Ilie Gorgan, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor, Daniela Cota – viceprimar al Municipiului Zalau, Florica Pop – directorul Bibliotecii Judetene, Elisabeta Matolcsi – directorul Directiei de Munca Salaj, deputatul Mirel Talos si altii. Pensionarele prezente au fost felicitate si au primit flori. Ziua Femeii a fost marcata si de trupa de teatru a Bibliotecii Judetene, care a venit cu un recital din poezia lui Grigore Vieru “Rugaciune pentru mama”, amintindu-le varstnicelor ce inseamna pretuirea si dragostea de mama.
In aceeasi zi a avut loc debutul Clubului Femina a pensionarelor membre CARP, club infiintat pentru femei indiferent de culoarea politica, de profesie ori religie, a carui presedinta este Maria Diaconescu. A avut loc si o expozitie de pictura cu vanzare a vicepresedintei Clubului Femina – Mariana Simon, expozitie dedicata acestui debut. Sunt 53 de lucrari in valoare de 3.000 de lei, iar banii vor intra in contul clubului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut