S-a enervat la păcănele și a distrus aparatele din mai multe săli de jocuri

Un bărbat din Sărmășag a fost reținut de polițiști după ce, nervos că a pierdut la păcănele, a distrus trei aparate de jocuri de noroc.

În 5 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au fost anunțați de o femeie din Sărmășag cu privire la faptul că un localnic de 46 de ani, în timp ce se afla în incinta unui local de pe strada Gării din localitatea Sărmășag, ar fi distrus ecranul unui aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

În aceeași seară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Sărmășag au fost sesizați printr-o plângere depusă de aceeași femeie că bărbatul, în timp ce se afla în incinta aceluiași local din localitate, nemulțumit de faptul că nu a reușit să câștige, ar fi distrus, prin lovirea cu un scaun, ecranul unui alt aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.000 de lei.

În 6 aprilie, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au fost sesizați, pentru a treia oară, de această dată de angajata unui alt local din Sărmășag, că același bărbat ar fi distrus un aparat de jocuri de noroc din incinta localului, cauzând un prejudiciu de 2.500 de lei.

Bărbatul de 46 de ani mai este cercetat penal de polițiștii din Sărmășag în alte două dosare, pentru comiterea a două infracțiuni de furt în cursul lunii ianuarie, respectiv în cursul lunii martie.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Ulterior, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *