S-a dus drogat la examenul pentru permis

0
848

Un tânăr din municipiul Zalău a fost depistat ca fiind sub influența drogurilor chiar la proba practică a examenului pentru obținerea permisului. Acesta a fost testat de polițiști, iar aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv.

Tânărul a fost condus la spital, pentru prelevare de mostre biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Infracțiunea a fost constatată de polițiști în cadrul unei acțiuni derulate miercuri, în intervalul orar 11.00-13.00, de Biroul Rutier, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni. Două sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni.

Din punct de vedere statistic, în cursul acestui an, pe raza municipiului Zalău, ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie de către pietoni s-au înregistrat 11 accidente de circulaţie, în urma cărora trei persoane au fost rănite grav, iar alte opt au fost rănite uşor.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.