Parter -120 de locuri in restaurant, etaj – trei apartamente si sase camere duble. Usor de ghicit. Este vorba de o noua pensiune data in folosinta vineri, 6 martie, a.c. Cabana „La Trei Brazi”, ochita de ceva vreme de cei care parcurg drumul dintre Zalau si Cehu Silvaniei, este situata la intrarea in Gircei, intr-o zona de un pitoresc aparte. Dupa cum a facut cunoscut dna. Major Iuliana, administratorul acestei locatii, de trei stele, investitia s-a ridicat la valoarea de 670.267 lei, din care 50% fonduri SAPARD. Lucrarile au demarat in primavara lui 2007, in executia firmei SCCM, proiectant fiind Pronet Zalau, iar consultant firma BestConsulting Zalau.
„Aceasta realizare, ne-a declarat dna. Major, are in spate multa munca si sacrificii, dar mai ales sustinerea comunitatii si a administratiei locale. Criza nu are de ce sa ne sperie. Dupa ce incepi ceva, nu mai poti da inapoi. Ne bazam pe grupuri de clienti din tara si strainatate, care deja s-au anuntat, au facut rezervari, dar si pe rezervarile pentru nunti. si asta pana inca nici nu ne-am facut reclama. In functie de cum ne va merge, speram sa amenajam aici si un teren de fotbal si de tenis, precum si spatii de joaca pentru copii”.
Vineri, dupa ceremonialul de sfintire a pensiunii de catre cei doi clerici ai satului Gircei, parintele Liviu Pop Talos si preotul Hogye Gall Roberto, oaspetii (constructori, diriginti de santier, reprezentanti ai administratiei locale si judetene, ai Agentiei SAPARD, ai proiectantului si consultantului, ai unor societati comerciale si institutii descentralizate) au vizitat spatiile de cazare, iar mai apoi au fost rasfatati de gazde cu delicioasele preparate culinare marca „La Trei Brazi”.