S-a demolat sala de sport de la Școala 13, in speranța ca CNI va contrui una mai frumoasa pentru Consiliul Județean

Consiliul Județean a darâmat pe cheltuiala județului sala de sport a fostei Școli 13, pentru a face loc unei noi sali de sport, pe care se așteapta sa o construiasca aici Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administrației Publice prin Compania Naționala de Investiții.

La finele lunii februarie, consilierii județeni au aprobat un proiect de hotarâre prin care au trecut în administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale și Administrației Publice terenul și cladirea situate pe strada Salcâmilor nr. 1, unde a funcționat fosta școala profesionala de Arte și Meserii “Meseșului”, cunoscuta ca fosta școala 13.
“Pâna în prezent s-a realizat demolarea fostei sali de sport, pentru ca în zilele urmatoare sa aiba loc semnarea protocolului de predare-primire a terenului liber de sarcini catre CNI, compania urmând sa se ocupe de realizarea unei noi sali de sport”, ne-a informat ieri Sebastian Olaru, purtatorul de cuvânt al Consiliului Județean.
Reprezentanții Consiliului Județean Salaj spun ca “vechea sala era improprie pentru activitați sportive”. Cladirea vechii sali de sport avea o suprafața de 583 de metri patrați, iar terenul aferent este în suprafața de 4.000 de metri patrați. stop_coloana
Destinația noi sali de sport “este pentru pentru sport de masa și sport de performanța, pentru competiții organizate la nivel local, regional și național”, potrivit reprezentanților CJ.
Prin urmare, Zalaul se va alege cu înca o sala de sport, pe lânga Sala Sporturilor, care are o capacitate de 900 de locuri în tribune și gazduiește meciurile echipei Volei Municipal Zalau (vicecampioana României și fosta campioana), dar și ale echipei Handbal Club Zalau.
HC Zalau este echipa finanțata de Consiliul Județean Salaj și, cel mai probabil, noua sala va gazdui meciurile acesteia, în timp ce VM Zalau va disputa meciurile de la fileu în Sala Sporturilor, care este în administrarea Primariei Zalau.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *