septembrie 29, 2023

S-a crezut la raliu și a rămas pieton pentru 120 de zile

0

Vineri, 25 august a.c., la ora 16.39, pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsău Mare, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 121 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depășit limita legală de viteză cu peste 50 km/h a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut