octombrie 3, 2022

Rusu Vasile, de 55 de ani, din Halmasd a fost arestat preventiv pentru braconaj pe fondul de vanatoare din Simleu

Rusu Vasile, de 55 de ani, din comuna Halmasd, a fost arestat preventiv 30 de zile de Judecatoria Silmleu Silvaniei, pentru comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. 

rn

In dosarul penal instrumentat de politisti sunt cercetati trei barbati, unul din Simleu Silvaniei si doi din comuna Halmasd. Ceilalti doi barbati din dosar sunt cercetati in stare de libertate.
"Politistii au identificat trei barbati, cu vârste cuprinse intre 25 si 55 de ani, unul din Simleu Silvaniei si doi din comuna Halmasd, banuiti de comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. in noaptea de 25 spre 26 noiembrie, politistii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au identificat pe fondul de vânatoare din zona Simleu Silvaniei trei barbati, care se deplasau cu autoturismul, cautând vânatul cu un proiector. Asupra barbatului de 55 de ani, din comuna Halmasd, a fost gasita o arma de vânatoare letala, detinuta ilegal, care era incarcata. Din verificari s-a stabilit ca barbatul nu era nici autorizat sa detina arme si munitie. Autoturismul, arma si cele patru cartuse au fost indisponibilizate pâna la finalizarea cercetarilor. Cel in cauza a fost retinut de politisti, iar marti 27 noiembrie, a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Instanta a emis mandatul, barbatul fiind depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj. Fata de celelalte doua persoane a fost dispusa cercetarea in stare de libertate", este comunicatul transmis de purtatorul de cuvant al Politiei, Maria Cristea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.