Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa Cristina Neagu si Patricia Vizitiu, care au devenit libere de contract, extrema Rulmentului Brasov, sud-coreeanca Woo Sun Hee, a depus si ea memoriu pentru neplata drepturilor financiare de aproape patru luni. „Inca o jucatoare de la Rulmentul, Woo Sun Hee, a depus, la Federatia Romana de Handbal, un memoriu pentru neplata drepturilor financiare. Acesta va fi pus in discutie la prima sedinta, dupa ce jucatoarea va depune la federatie si taxa de memoriu. Nu sunt in masura sa comentez ce se intimpla la clubul Rulmentul, noi avand dreptul legal doar de a avea grija ca toate cluburile sa isi respecte contractul cu jucatoarele. Din fericire, pot spune ca nu sunt foarte multe cluburi de la care handbalistele sa apeleze la noi pentr a-si primi banii”, a spus Marinescu.
Woo Sun Hee este componenta a nationalei Coreei de Sud din 2001, palmaresul sau cuprinzand si patru titluri de campioana a tarii sale, doua titluri de campioana a Asiei, o medalie de bronz la Mondialele din 2003. De asemenea, ea a fost desemnata cea mai buna extrema dreapta la Jocurile Olimpice de la Atena.
Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a anuntat, marti, ca handbalistele Cristina Neagu si Patricia Vizitiu au devenit libere de contract, dupa ce cu o zi inainte a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Brasov sa le achite salariile restante din luna mai 2008.