noiembrie 29, 2022

Rugăciune şi recunoştinţă pentru Prof. Univ. Laurenţiu Hodorog

În prag de Sfinte Sărbători, Domnul l-a chemat la cele veşnice pe prietenul, mentorul şi colaboratorul nostru, distinsul profesor universitar LAURENŢIU HODOROG din Cluj-Napoca, un om împătimit de cultură şi de folclor şi un prieten al tinerilor atât timp cât a fost directorul Casei de Cultură a Studenţilor.
Corul “Gloria Dei” Zalău s-a bucurat de aprecierea lui, de bonomia şi căldura lui sufletească. Împreună cu dumnealui şi cu “Datina” – Fundaţia cultural-folclorică fondată de domnia sa, am cutreierat prin Europa şi ne-am aniversat zilele de naştere ale corului.
Domnule profesor, vă mulţumim pentru tot. Pentru bucuriile artistice trăite împreună şi pentru sfaturile părinteşti.
Dumnezeu să vă facă parte de Cereasca Sa Împărăţie. Corul se va ruga pentru sufletul dumneavoastră în Slujba de pomenire, la Biserica Sfântul Ştefan din Zalău.
stop_coloana Sincere condoleanţe familiei.
Membrii Corului “Gloria Dei” Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *