Royal Garden – cea mai mare si mai frumoasa sala de evenimente din Salaj a fost inaugurata ieri

0

Royal Garden, cea mai mare si mai frumoasa sala de evenimente din Salaj, a fost inaugurata ieri de cunoscutul antreprenor Gheorghe Stanciu. Lansarea oficiala a fost un eveniment remarcabil pentru mediul privat salajean, cel care tine in picioare economia judetului, iar impunatoarea constructie de pe Meses tocmai a pornit pe calea consacrarii ca o emblema a judetului. Cei care trec pe drumul E81 spre Cluj vor vedea de ce.

rn

Royal Garden intregeste complexul Colt de Rai construit de antreprenorul zalauan in cadrul mirific al padurii de pe Meses si este o incununare a efortului facut pentru a aduce la standarde care pareau de neatins pentru Salaj a conditiilor pentru organizarea de evenimente.

rn

 

rn

In incertitudinea evenimentelor actuale, inaugurarea unei afaceri vine ca o raza de speranta pentru mediul privat.
Intr-o atmosfera calda, cu prieteni, colaboratori, familie, apropiati, dar si mirii care urmeaza sa faca nunta la Royal Garden, ieri s-a deschis oficial cea mai mare sala de nunti din Salaj. Invitatii au spus prezent pentru a se bucura impreuna cu Gheorghe Stanciu de aceasta realizare. “n deschidere, trei preoti au sfintit noul asezamant, ca simbol al recunostintei fata de Dumnezeu pentru proiectul finalizat. Au fost invitati sa impartaseasca experienta parcurgerii acestei investitii toti reprezentantii firmelor colaboratoare. De subliniat, majoritatea salajene, pentru ca este important, in viziunea lui Stanciu, sa fie asigurate locuri de munca salajenilor in primul rand. La finalul cuvantarilor, Stanciu le-a multumit tuturor pentru prezenta, apreciere si sustinere. Gazda evenimentului a mai spus ca, atata timp cat Dumnezeu ii da putere de munca, investitiile nu se vor opri.
“Am calculat, ca, in medie, o data la cinci ani am inaugurat ceva. E o satisfactie. Cel mai bucuros sunt ca am reusit sa fac din Comfrig o firma puternica si sa facem la Criseni o baza de productie la standarde europene. Totul, prin eforturi proprii. Peste 200 de oameni au unde sa munceasca. “mi doresc ca si pe viitor, oamenii si firmele cu care am lucrat sa-mi ramana alaturi si sa inauguram impreuna alte investitii necesare pentru salajeni”, spune Gheorghe Stanciu.

rn

O reusita "made in Salaj"

rn

Acolo unde exista vointa, know-how, disponibilitate pentru effort, dorinta pentru reusita si, cel mai important, se doreste mai bine pentru comunitatea careia iI apartii, totul devine posibil.
La uriasa investitie Royal Garden s-a muncit la foc continuu timp de un an si patru luni, un termen de finalizare in care putini credeau la inceput, avand in vedere amploarea lucrarii.
Gheorghe Stanciu are insa recunoastere de antreprenor ambitios, care stie sa faca si face. Asa ca a pornit motoarele investitiei, a deschis santierul, si-a contactat colaboratorii traditionali din judet si a pus muntelui Meses o perla.
Zece firme, cavsitotalitatea din Salaj, fie ca au fost firme furnizoare sau care si-au oferit serviciile, au fost angrenate in aceasta investitie. S-a finalizat cu succes, cu un rezultat pe care nimeni nu il banuia, pentru ca dincolo de faptul ca sala de evenimente este cea mai mare din Salaj, finisajele o califica de departe ca cea mai frumoasa. Am vazut ieri la lansare admiratie inclusiv in randul celor care au participat la constructie in diferitele faze intermediare.

rn

Royal Garden – unicat din toate punctele de vedere

rn

Royal Garden este cea mai mare sala de evenimente din Salaj. Sala are o capacitate de 600 de locuri, iar o a doua sala din cadrul cladirii are o capacitate de inca 250 de locuri. Mai sunt opt incaperi dormitor la standarde unicat, camera mirilor, o bijuterie, iar serviciile sunt complete, complexe si de inalta clasa. Pentru interiorul salii pot vorbi doar imaginile.

rn

Complexul Colt de Rai – descrierea sucesului

rn

Complexul Colt de Rai are itnceputurile in anul 1997, cand aproape de varful masivului Meses s-a construit pensiunea care i-a dat numele. Pensiunea a fost conceputa cu o capacitate de 40 de locuri de cazare, sala de conferinte cu 30 de locuri si sala de evenimente de 100 de locuri.

rn

Cum serviciile au fost apreciate de salajeni, antreprenorul Gheorghe Stanciu a decis ca se impune dezvoltarea unui complex de evenimente. Iar in 2013 a fost inaugurata sala de evenimente Green Garden, cu o capacitate de 450 de locuri.
Royal Garden completeaza complexul Colt de Rai, cu o capacitate totala de 850 de locuri, si il aduce la la un grand total al capacitatii de 1.400 de locuri.
In 2016, langa pensiune a fost inaugurata si sala pentru starea civila si o capela pentru cununia religioasa, astfel incat serviciile sa fie complete.
Complexul are si 300 de locuri de parcare, din acest punct de vedere clientii avand confort deplin.
Pentru serviciile oferite in complexul Colt de Rai, in functie de eveniment, sunt angrenati 60 de angajati.

rn

Satisfactia antreprenorului sunt oamenii

rn

Gheorghe Stanciu se declara fericit ca investitia sa aduce locuri de munca noi, apreciaza concurenta prin faptul ca duce la ridicarea standardelor pentru clientii salajeni si se bucura sa iI aiba alaturi pe toti cei care au contribuit, fie si cu o vorba buna, la reusita – de la forta de munca, la colaboratori, prieteni, furnizori, institutii. Marturiseste cu emotie ca a fost sprijinit enorm de familie, in special de fica lui, Andreea, si de fiul lui, Raul, dar si de un colectiv exceptional, care s-a mobilizat la maxim pentru succes. A avut sprijin la aceasta investitie si din partea institutiilor statului, care si-au oferit exemplar serviciile in demersul obtinerii documentelor pentru construirea salii Royal Garden, o investitie valoroasa cum intalnim mai rar in Salaj si care face cinste judetului in regiune si in Romania.

rn

 

rn

"Pentru mine, cel mai important este sa-i am pe cei cu care am lucrat langa mine in aceasta zi. Am facut o echipa grozava cu aceleasi firme cu care am colaborat si la constructia salii Green Garden. “mi place stabilitatea si de asta am ales aceiasi oameni cu care sa lucrez, pentru ca eu asa cred, ca oamenii sunt cei mai importanti. Buna colaborare este garantia unui rezultat bun. Le multumesc din suflet tuturor, am parcurs impreuna si bune si rele pana la realizarea acestui proiect. Ne-am contrazis uneori, am cautat solutii impreuna si am cazut de acord in final. Le multumesc si muncitorilor, celor care au pus osul la treaba. Ei sunt baza a ceea ce am facut aici. Nu de putine ori am stat pana tarziu si poate ne-a prins si noaptea ca sa putem termina lucrarea. Special, si nu in ultimul rand, ii multumesc Andreei, fiica mea, si lui Andrei, sotul ei, pentru ca m-au sustinut si ajutat in momentele dificile”, a spus in fata salii pline, ieri, la inaugurare, Gheorghe Stanciu.

rn

 

rn

Primii care au sarbatorit realizarea spectaculoasei sali Royal Garden au fost toti cei aproximativ 150 de muncitori de la cele zece firme colaboratoare care au contribuit la constructie, fiind invitati miercuri la complexul Colt de Rai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut