februarie 5, 2023

Rompetrol reduce pretul motorinei cu 6 bani

Rompetrol Downstream, divizia de distributie a carburantilor din grupul Rompetrol, a redus de joi pretul motorinei cu sase bani, a anuntat joi compania. Astfel, pretul motorinei Efix Dieselva fi 3,56 lei/litru, in timp ce motorina Winter va putea fi achizitionata pentru 3,86 lei/litru. Scaderea este de 6 bani in cazul ambelor tipuri de motorina. Preturile benzinei Efix 95 si Alto 101 vor ramane la 3,42 lei/litru, respectiv 4,07 lei/litru.
Uitima modificare de preturi la carburantii Rompetrol a avut loc pe 21 februarie. Preturile carburantilor vanduti in statiile Rompetrol Downstream Rompetrol pot varia cu +/- 5% fata de cele de referinta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut