Romanii ies masiv azi in strada impotriva guvernului PSD

Romanii ies masiv azi in strada impotriva guvernului PSD

 

Actualizare 21. 05 Protestatarii au ajuns din nou pe platoul de marmura, unde canta imnul national. 

 

Actualizare  20. 55 Protestatarii au ajuns in fata sediului PSD Salaj, unde scandeaza “PSD, ciuma rosie!” si “Hotii, hotii!”.  Protestatarii au lasat, la intrarea in cladire doua pancart, una prin care cereau demisia senatorului PSD, Gheorghe Pop, si a deputatului PSD, Iuliu Nosa, si alta pe care scria “Cat o sa ne mai furati viitorul?”

Actualizare 20. 50 Protestatarii au ajuns in fata Primariei Zalau.

 

Actualizare 20.30 – Protestatarii au ajuns din nou pe platoul de marmura. Numarul zalauanilor iesiti in strada se apropie de 2000. 

Actualizare 20. 15 – Cei aproximativ 1.500 de protestatari isi continua drumul spre centru, pe bulevardul Mihai Viteazu. Oamenii continua sa scandeze ‘DNA sa vina sa va ia!’ , “In democratie, hotii stau la puscarie!” si “Nu vrem sa fim o natie de hoti!” Numarul protestatarilor continua sa creasca. Numerosi participanti la protest, intre care multi copii, flutura tricolorul. Protestatarii se deplaseaza inspre centru atat pe trotuar, cat si pe partea carosabila, cu o masina a Jandarmeriei in fata coloanei.

Actualizare 20.00- Numarul protestatarilor a trecut de 1.000. Sunt multi tineri, dar si familii cu copii. Oamenii scandeaza “Pacat, pacat de sangele varsat!” si “Daca va pasa, iesiti din casa!” Din Porolissum, protestatarii isi continua marsul pe bulevard, prin fata magazinului Unicarm, inspre centru. 

Actualizare 19.50 -Protestatarii au ajuns in dreptul statiei de taxi-uri din Porolissum, iar taximetristii claxoneaza in semn de solidaritate cu protestatarii. 

 

Actualizare 19.40 – Cei proximativ 500 de protestatari trec acum prin fata sediului IPJ Salaj si scandeaza “Cine nu-i aici, este PSD-ist!,”Hotii!” si “Uniti, salvam toata Romania!”

Actualizare 19.30- Cei aproximativ 500 de protestatari isi continua marsul inspre cartierul Porolissum, cu o masina de politie in deschiderea coloanei. Protestatarii scandeaza “Iesiti din casa, daca va pasa!”, “Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!”, “Hotii, hotii!” si “Rusine sa va fie!” In momentul in care au trecut pe langa cimitir, protestatarii au scandat “Mortii vostri pot vota insa nu pot protesta!”

Actualizare ora 19.15 – Numarul protestatarilor este in continua crestere, in acest momet ajungand la aproximativ 500. Acestia au pornit in mars pe bulevardul Mihai Viteazu, apoi au urcat spre Parcul Central. Sunt multi zalauani cu copii, chiar si cu carucioare. 

Actualizare ora 19.00 -Aproximativ 150 de zalauani s-au adunat pe platoul de marmura, in fata Prefecturii. Protestatarii scandeaza “DNA sa vina sa va ia!” si “PSD, ciuma rosie!”

Actualziare ora 12.00 – sute de studenti din Cluj-Napoca au ajuns in Piata Victoriei din Bucuresti. Ei au fost intampinati de bucuresteni la Gara de Nord unde le-au dus apa si alimente. Se pregateste cel mai mare protest din tara, sloganul protestelor este “invatam sa numaram pana la un milion”. La Zalau protestul va incepe la ora 16.30, se va merge in mars in zona Stadion, Porolissum si Dumbrava dupa care se va reveni pe platoul de marmura din fata prefecturii Salaj.

Pentru deseara se anunta cele mai mari proteste de la Revolutie. Sute de mii de oameni au anuntat ca vor iesi astazi, duminica 5 februarie, in strada in Piata Victoriei din Bucuresti. Foarte multi studenti din Cluj-Napoca, dar si din Zalau, au ajuns deja la Bucuresti, profitand si de faptul ca au gratuitate cu trenul. Se anunta proteste in toata tara.

Si zalauanii se mobilizeaza pe facebook pentru a iesi deseara din noua in strada.

Guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu a anuntat o seidnta de guvern la ora 14.00stop_coloana

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *