decembrie 5, 2022

‘Romania are nevoie de un lider’, sa fie Fifor de la PSD?

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, si-a anuntat duminica, 22 iunie, candidatura la Presedentia Romaniei pe facebook. In mesajul sau, Fifor spune ca, a luat decizia de a se inscrie in competitie electorala "pentru ca Romania are nevoie de consens, de constructie si de dialog", iar despre actualul presedinte Iohannis scrie ca "si-a ratat complet rolul de mediator si de integrator. A devenit el insusi principalul purtator al mesajului de ura sociala, a aplaudat injuriile, a promovat atacurile la persoana si a coborat limbajul politic la cel mai scazut nivel." Dupa acest atac la Iohannis si-a motivat candidatura pentru ca "Romania are nevoie de un lider care sa ii faciliteze parcursul". Fifor se vrea "un presedinte al tuturor romanilor, din tara sau de oriunde ii va fi purtat viata, care sa reinvie sentimentul de unitate nationala, de demnitate si de onoare. Probabil actualul purtator de cuvant al Guvernului Dancila, a uitat ca multi au plecat din tara chiar din cauza PSD-ului si ca cei care au incercat sa-i dezbine pe romanii ramasi in tara si pe cei plecati afara au fost psd-isti. 

rn

La mai putin de cateva luni de la alegerile prezidentiale, inca nu stim cine este candidatul oficial din partea PSD-ului, sau a coalitiei PSD-ALDE. In spatiul public sunt vechiculate tot felul de posibile candidaturi la prezidentiale, insa probabil, doar dupa Congresul PSD din 29 iunie vom afla numele oficial al candidatului la prezidentiale din partea socialistilor. Lipsa unui nume oficial, ne pune sa ne gandim ori ca PSD-ul are o problema in alegerea unui candidat capabil sa intre in competitia electorala ori avem de a face cu o strategie de a tine cat mai mult ascuns numele acestuia, pentru a evita ca presa si opozitia sa gaseasca informatii despre candidat, care l-ar putea pune in dificultate in timpul campaniei electorale. Pana la anuntul lui Fifor, altii trei social-democrati s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD: ministrul Eugen Teodorovici, senatorul Serban Nicolae si deputatul Liviu Plesoianu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *