septembrie 24, 2023

Rodica Pop Seling, confirmată ca manager al Casei Municipale de Cultură Zalău

0

Solista de muzică clasică și populară Rodica Pop Seling şi-a adjudecat concursul pentru funcţia de manager al Casei Municipale de Cutură Zalău, obţinând notă de trecere (7,93) şi în etapa de susţinere a proiectului de management, desfăşurată luni, după ce promovase şi prima etapă, cu nota 7,16.

Procesul de selecție pentru acest post a început încă din luna decembrie, când patru candidați și-au depus dosarele cu intenția de a ajunge la conducerea instituției de cultură din subordinea Consiliului Local.

Rezultatele selecției de dosare, anunțate în 30 decembrie, au consemnat faptul că trei dintre candidați au fost respinși, pe motive legate de specialitatea studiilor și lipsa dovezii privind vechimea.  

În perioada 31 decembrie 2020 – 11 ianuarie 2021 a avut loc analiza proiectului de management depus de singurul candidat rămas în cursă.

Potrivit datelor făcute publice în 11 ianuarie, de primăria Zalău, Rodica Pop Seling a obținut nota 7,16 la proiectul de management, pe care l-a susținut în fața unei comisii din cadrul primăriei, miercuri, 19 ianuarie, primind de această dată nota 7,93.

Cu o medie de 7,54 ea a fost declarată admisă, iar dacă nu vor exista contestaţii, va deveni noul manager al Casei Municipale de Cultură Zalău.

În vârstă de 45 de ani, Rodica Pop Seling este originară din Bobota și este actualmente profesor la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău și solistă la Ansamblul Porolissum. Ea a urmat cursurile Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, iar apoi a absolvit un masterat în domeniu. Ulterior a obținut și un masterat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Managementul Instituţiilor de Cultură.   

Rodica Pop Seling a fost președinta organizației de femei a PNL, iar în perioada 2012 – 2016 consilier local la Zalău.  

Ca interpretă de muzică populară, în 2015 a cucerit trofeul ”Crizantema de aur”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut