Robert Szabo – bronz la Campionatul National

Robert Szabo – bronz la Campionatul National

Orasul Ploiesti a fost gazda finalei Campionatului National de box, destinat juniorilor. Competitia a avut loc in perioada 28 aprilie-2 mai si a reunit 132 de sportivi din toata tara. Clubul Sportiv Municipal “Armatura” Zalau a participat cu 4 sportivi: Rares Costina, la 52 kg, George Burde, la 70 de kg, Vlad Lucacel, la 75 de kg si Robert Szabo, la categoria +80 de kg.
Cea mai buna comportare a avut-o Robert Szabo, care a reusit sa cucereasca medalia de bronz la categoria sa. Acesta a trecut in primul tur de un pugilist din Oradea, intrand in posesia medaliei de bronz. In semifinale, sportivul zalauan a intalnit un boxer de la Petrolul Ploiesti, in fata caruia a pierdut, in urma unui joc aprig disputat. Prima repriza a intalnirii dintre acestia s-a incheiat la egalitate, dar in repriza a doua, ploiesteanul i-a aplicat zalauanului o lovitura interzisa, la ceafa, iar antrenorul acestuia Ioan Dragos a oprit meciul. “Robert a facut un joc bun, insa lovitura la ceafa a facut diferenta; arbitrul nu trebuia sa valideze lovitura”, a declarat antrenorul zalauan.
Lotul CSM-ului a avut ca obiectiv la aceasta intrecere cucerirea unei medalii, obiectiv pe care l-a indeplinit. “Ne-am dorit o medalie, dar puteam mai mult. Din pacate doar atat am reusit, fiind o competitie tare si cu sportivi valorosi”, a incheiat Ioan Dragos, antrenorul sectiei de box de la CSM “Armatura” Zalau.
La sfarsitul acestei luni, va avea loc la Mangalia, finala Campionatului National de juniori, unde vor participa, de la CSM Zalau, Paul Cristea, la 91 de kg si Ovidiu Jurje, la +91 de kg. Ambii sportivi urmaresc clasarea pe podium.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *