septembrie 24, 2022

Ritmul ametitor in care salajenii comit infractiuni si contraventii

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj spune ca a luat masuri suplimentare pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice în Sezonul Estival 2018. Astfel ca de la inceputul lunii iunie Politia actioneaza cu efective marite. “n numai doua saptamani, prin urmare, au fost constatate peste 160 de infractiuni si au fost aplicate 3.211 sanctiuni contraventionale, valoarea amenzilor ridicându-se la 785.991 lei. Daca gandim ceea ce se intampla in medii aritmetice si raportam cele 3.371 de nelegiuri la populatia judetului, rezulta ca in fiecare luna trei salajeni din o suta calca pe bec si sunt luati la rost de Politie.

rn

Zece infractiuni pe zi – Furturi si distrugeri,
infractiuni rutiere si scandalagii cu toptanul

rn

Politistii de la ordine publica si de la rutiera au constatat de la 1 iunie pâna in 17 iunie 161 de infractiuni, din care 39 la regimul circulatiei rutiere si 64 de furturi si distrugeri. Rezulta o medie de aproape zece infractiuni pe zi. Au surprins în flagrant 42 de persoane. “n cele 17 zile, oamenii legii au aplicat 370 de sanctiuni contraventionale privind nerespectarea normelor de convietuire sociala, adica au fost pusi la punct scandalagiii si galagiosii.

rn

Pe sosele este pur si simplu dezastru
in ce priveste respectarea legii

rn

Politistii rutieri au aplicat 2.736 de sanctiuni contraventionale, in primele 17 zile ale lunii iunie, din care 17 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si 809 pentru nerespectarea regimului legal de viteza.
Adica avem in medie un sofer beat in fiecare zi prins de politisti la volan si 45 de soferi care depasesc viteza legala. Rezulta din calcule si ca nu mai putin de 160 de soferi sunt prinsi in fiecare zi, in medie, ca incalca legea.

rn

47 de vitezomani periculosi au ramas
fara permis in doar doua saptamani

rn

Politistii spun ca au fost retinute 142 de permise de conducere, din care 47 pentru depasirea cu mai mult de 50 de kilometri pe ora a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv. Au fost retinute si 60 de certificate de înmatriculare.
Valoarea totala a sanctiunilor se ridica la 785.991 lei. Mai aveau putin politistii si adunau milionul de la cei care incalca legea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.